top of page

The Ritual Journey

The Ritual Journey е тук, за да ни доближи до себепознанието, чрез развитието на ума, тялото и душевния свят. В същото време, това е приключение, което се старае да ни разкрие красотата на природата, да ни запознае с интересни кътчета навсякъде по света и да задоволи нуждата ни да изследвате и света навън, докато изследвате света вътре в себе си.

The Ritual Journey е за онези, които обичат да пътуват. За онези, които искат повече от почивка на плажа, копнеят за движение, приключение и общуване.

The Ritual Journey е и за онези, които искат да излязат от комфортната си зона и да надникнат в себе си. За онези, които искат да развиват потенциала на своят ум, душа и тяло и да живеят в хармония със своите ценности.

The Ritual Journey си поставя за цел да ни подтикне към себепознание, себеразвитие и осъзнато взаимодействие със заобикалящия ни свят, за да разширим своя кръгозор и да преследваме целите си осъзнато и с доверие в способностите ни.

Нашите програми са подходящи за хора от всякаква възраст и с всякакви интереси. Не изискват опит в определена сфера и не влизат само в една категория – от медитация, през йога, танци, обучения за емоционална интелигентност и социални експерименти, те ще бъдат разгърнати от експерти в различни спортове, практики за личностно развитие, екология, здравословно хранене, изкуства и ритуали.

The Ritual Journey носи основните 5-те елемента, на които се основава фестивалът Ritual Gatherings: природа, музика, храна, ритуали, изкуство - фундаментални за идентичността на всяко човешко същество. Тук отново ще стъпим на тях, за да разгърнем потенциала на собственото си развитие и света, който ни заобикаля. 

IMG-3696.jpeg
IMG_6747.jpeg

Нашият Подход

Основната цел на нашите пътешествия е развитието и подобряването на връзката между ума, духа и тялото.

Различни изследвания разкриват, че има три отделни мрежи от невронни пътища, които водят съответно до главата, червата и сърцето. Те са така наречените три мозъка и са способни да контролират нашите чувства, реакциии  и цялостното ни състояние.

За тази фундаментална връзка, ние работим с професионалисти в различни сфери, а техните практики ще целят да ви дадат нови знания и ново усещане за вътрешния и външния свят.

Нашите програми  предлагат микс от активности, които да ви помогнат да подобрите цялостното си физическо, ментално и душевно състояние и да ви оставят освен приятни спомени и полезни практики и знания, които да приложите в ежедневието си, когато се върнете обратно.

Нашият Екип

Ние сме четири момичета, обединени не само от приятелството, но и от общата си визия, за това как трябва да се грижим за себе си и да разгръщаме потенциала си. 

След много пътешествия заедно, хиляди моменти, които ни промениха и изградиха, работа по няколко съвместни проекта и много размисли и страсти, решихме да сбъднем една от най-големите си мечти и се надяваме да поемем заедно на едно от най-великите приключения - това към пълноценния и изпълнен със смисъл и удоволетворение живот.

bottom of page